![Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/29475afb-057a-48d5-8cb6-fdd9bb8f80c2/Derivates/fc127c64-92bd-4cfe-83b8-ee2800863cb7.jpg)
Kompatibilní verze
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Granola
- 20 g de dátiles sin hueso en trozos
- 15 g de agua
- 20 g de copos de avena
- 15 g de pipas de girasol
- 15 g de pipas de calabaza
- 10 g de aceite de girasol
Coulis de frutos rojos
- 200 g de frutos rojos frescos variados
- 50 g de azúcar
- 3 hojas de gelatina
- 250 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 40 g de vino Pedro Ximénez
- 250 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 797 kJ / 190 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 245.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1h
Bombones de cherry al pesto
1h
Turrón Cheesecake de chocolate blanco
12h 15min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Dátiles rellenos de queso con granada y naranja
45min
Corona trenzada de espelta con queso, romero y tomates secos
1 Std. 50 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 Std. 15 Min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)
20min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Emulsión de patata con pulpo
50 мин.