Kompatibilní verze
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Granola
- 20 g de dátiles sin hueso en trozos
- 15 g de agua
- 20 g de copos de avena
- 15 g de pipas de girasol
- 15 g de pipas de calabaza
- 10 g de aceite de girasol
Coulis de frutos rojos
- 200 g de frutos rojos frescos variados
- 50 g de azúcar
- 3 hojas de gelatina
- 250 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 40 g de vino Pedro Ximénez
- 250 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 797 kJ / 190 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 245.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Royal de foie con caramelo
1 Std. 50 Min
Bombones de cherry al pesto
1u.
Bolitas de jamón con pistachos
1 godz. 30 min
Sopa dulce de piña y coco con sorbete de manzana, lima y menta
3 godz. 20 min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 godz. 15 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6 Std. 15 Min
Tostas con bombón de salmón
2 godz. 30 min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5min
Emulsión de patata con pulpo
50min