
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de arroz (p. ej. arroz integral, blanco de grano largo o una mezcla)
-
80
g de mijo en grano
nebo 80 g de quinoa en grano - 40 g de garbanzos secos
- 20 g de azúcar de caña integral
- 140 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 4 cucharadas de psyllium (20 g)
-
1
cucharadita rasa de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
nebo 15 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas - 1 cucharadita colmada de sal
- 40 g de semillas variadas (p. ej. sésamo, pipas de girasol, lino)
- 400 g de agua
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de vinagre de sidra
- 2 huevos grandes (L)
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 178 kcal / 743 kJ
- Protein
- 4.75 g
- Tuk
- 5.23 g
- Sacharidy
- 27.86 g
- Vláknina
- 2.98 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14hod.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1hod.
Masa sablé sin gluten
1hod.
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2hod.
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Scones sin gluten
30min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8hod.
Pan exprés sin gluten
1hod.
Pan árabe sin gluten
1hod. 30min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3hod.
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2hod.