Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de arroz (p. ej. arroz integral, blanco de grano largo o una mezcla)
-
80
g de mijo en grano
nebo 80 g de quinoa en grano - 40 g de garbanzos secos
- 20 g de azúcar de caña integral
- 140 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 4 cucharadas de psyllium (20 g)
-
1
cucharadita rasa de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
nebo 15 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas - 1 cucharadita colmada de sal
- 40 g de semillas variadas (p. ej. sésamo, pipas de girasol, lino)
- 400 g de agua
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de vinagre de sidra
- 2 huevos grandes (L)
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 743 kJ / 178 kcal
- Protein
- 4.75 g
- Sacharidy
- 27.86 g
- Tuk
- 5.23 g
- Vláknina
- 2.98 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2 Std.
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Scones sin gluten
30 Min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3 Std.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min