Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema de relleno
- 500 g de leche
- 2 yemas de huevo
- 2 huevos
- 1 pellizco de canela molida
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 50 g de harina de repostería
-
4
tiras de piel de limón (solo la parte coloreada)
nebo 4 tiras de piel de naranja (solo la parte coloreada)
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre rectangulares o redondas
- 3 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 7 - 8 cucharadas de azúcar
- 2 yemas de huevo
- 4 - 5 cucharadas de almendra laminada
- 3 - 4 cucharadas de piñones
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 870 kJ / 207.9 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 97.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de vidre con almendra
2 godz.
Coca de vidre con almendra
2h 15min
Trinxat de col
1 godz. 15 min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Carquinyolis
2h 40min
Coca de Sant Joan
1 godz.
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Coca de recapte (Cataluña)
1 godz. 15 min
Coca dulce de anís y almendras
50min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15min
Panellets
10h 30min