Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 50 g de azúcar (volitelně)
- 250 g de harina de repostería
- 250 g de leche
- 2 huevos
- 2 cucharaditas de ron (volitelně)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 30 hojas de limonero
- 50 de azúcar con canela
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 179 kJ / 42 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 17.6 mg
Alternativní recepty
Zarangollo
40 min
Ochíos
1h 30min
Granizado de café capuchino
5min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2h 30 min
Granizado de café con nata montada
6h 20min
Tortas de Pascua murcianas
2h
Leche merengada
5min
Samosas de morcilla de berenjena
1h 15 min
Gazpacho de mero
1h 10 min
Pan de Calatrava al vapor
1h 15 min
Granizado de limón
5min
Coca de mollitas
40 min