Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 50 g de azúcar (volitelně)
- 250 g de harina de repostería
- 250 g de leche
- 2 huevos
- 2 cucharaditas de ron (volitelně)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 30 hojas de limonero
- 50 de azúcar con canela
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 179 kJ / 42 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 17.6 mg
Alternativní recepty
Granizado de limón
5min
Migas con pimientos de Padrón
30min
Leche merengada
5min
Monas de Pascua
2h 40min
Marineras murcianas
1 Std.
Tortas de Pascua murcianas
2 Std.
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2 Std. 30 Min
Semifrío de Licor 43 Orochata® con fartons
4 godz. 30 min
Buñuelos de viento de calabaza
1 Std. 10 Min
Granizado de horchata
4h 5min
Magras con tomate
40 Min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min