Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
- 250 g de azúcar
- 5 huevos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2913 kJ / 697 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Tuk
- 40.6 g
- Nasycený tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 206.9 mg
Alternativní recepty
Suizos
2 godz. 30 min
Magdalenas de nata
1 Std.
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 Std.
Trenza de leche
2 godz. 30 min
Goxua (País Vasco)
1 Std. 35 Min
El brioche de Paco Torreblanca
9h
Roscón de Reyes
4h
Marquesas
30 min
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 godz. 20 min
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 Std. 15 Min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Minirroscón de Reyes
3h