Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
- 250 g de azúcar
- 5 huevos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2913 kJ / 697 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Tuk
- 40.6 g
- Nasycený tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 206.9 mg
Alternativní recepty
Goxua (País Vasco)
1h 35min
Pastas de té rizadas
40min
Marañuelas de Avilés
3 godz. 15 min
Marquesas
30 min
Caramelos de casadielles
25min
Trenza de leche
2 godz. 30 min
Rosquillas glaseadas con caramelo
5h
Minirroscón de Reyes
3h
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50min
Torrijas con crema pastelera tostada
40min
Bizcocho de aceite de oliva
40min