Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 huevo
- 70 g de manteca de cerdo, en trozos de 2 cm
- 100 g de leche entera
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 70 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 7054 kJ / 1686 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Sacharidy
- 255.6 g
- Tuk
- 51.2 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 754.8 mg
Alternativní recepty
Almoixàvenas
1h 30min
Mandonguilles de abadejo
1h
Masa para cocas
1h
Monas de Pascua
2 godz. 40 min
Pan de cañada (pan plano con aceite)
50 min
Buñuelos de viento de calabaza
1h 10 min
Gazpacho de mero
1h 10 min
Pan de Calatrava al vapor
1h 15 min
Coca de mollitas
40 min
Coca de llanda
40 min
Ensaimadas individuales
9 Std.
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 min