Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 30 g Walnusshälften
- 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 340 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1j 30 menit
Mandel-Kräuter-Stangen
35 Min
Möhren in Zitronenöl
45 Min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 min
Mohn-Brötchen mit Chorizo-Füllung
2j 30 menit
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2j
Früchte-Knäckebrot
2j
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2 Std. 50 Min
Parmesan-Shortbread mit Fenchel und Chili
1j 25 menit
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 Min
Auberginen-Käse-Törtchen mit karamellisierten Zwiebeln
1 Std. 15 Min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1j 30 menit