Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 30 g Walnusshälften
- 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 340 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Tomaten-Fenchel-Chutney
50min
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1u.
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1u.
Parmesan-Shortbread mit Fenchel und Chili
1h 25min
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2 Std. 50 Min
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5 godz.
Mohn-Brötchen mit Chorizo-Füllung
2 godz. 30 min
Cheddar-Salbei-Scones
40min
Panforte de Siena
2h
Tomaten-Kranz mit Kapern
2 godz. 30 min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1u.