Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 740 g Trauben, rot und etwas mehr zum Garnieren
- 85 g Champagneressig oder ein anderer hochwertiger weißer Essig
- 60 g Zucker
- 15 Zweige Thymian und etwas mehr zum Garnieren
- Eiswürfel zum Servieren
- 2 Flaschen Sekt, trocken (à 750 g), gekühlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30 min
Eierlikör-Sabayon
15 Min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24h
Geeister Kaffee mit Tonic Water und Zitrone
1 godz. 20 min
Heidelbeersorbet mit Sekt
5min
Erdbeer-Frosé
8u. 15min
Mango-Kokos-Bellini
5min
Rosencocktail
10min
Bruschette mit Melonen-Chutney und Mett
1 godz. 10 min
Trüffel-Agnolotti mit Burrata-Creme
1h 15min
Birnen-Walnuss-Obazter mit Ziegenkäse
10min
Mango-Avocado-Salsa
15 Min