Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 300 g Mehl
- ½ TL Salz
- 3 Eier
- 20 g natives Olivenöl
Walnuss-Preiselbeer-Pesto
- 80 g Walnusshälften
- 80 g Walnussöl
- 100 g Wild-Preiselbeeren
- Salz zum Abschmecken
- Himbeeressig zum Abschmecken
Salbei-Ziegenkäse-Füllung und Fertigstellung
- 6 Salbeiblätter
- 300 g Ziegenfrischkäse
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 10 g Honig
- 2 Spritzer Zitronensaft
- Wasser zum Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1h 45min
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 Std. 35 Min
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2 Std. 50 Min
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1h 15 min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1h
Crème-brûlée-Äpfel
45min
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min