Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Walnusshälften
- 125 g Roggenmehl Type 1150
- 125 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Ei
- 70 g Wasser und mehr zum Kochen
- 20 g Öl
- 1 ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 6 Salbeiblätter
- 1 Schalotte, halbiert
- 70 g Butter, in Stücken
- 150 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3283 kJ / 784 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 54 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1h 45min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40min
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 Std.
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1 Std.
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1 Std.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Nudelteig ohne Ei
1h 35 min
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 Std.