
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Walnusshälften
- 125 g Roggenmehl Type 1150
- 125 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Ei
- 70 g Wasser und mehr zum Kochen
- 20 g Öl
- 1 ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 80 g Parmesan in Stücken
- 6 Salbeiblätter
- 1 Schalotte halbiert
- 70 g Butter in Stücken
- 150 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 784 kcal / 3283 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 54 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudelteig ohne Ei
1hod. 35min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1hod. 30min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1hod.
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1hod. 50min
Gnocchi mit Salbeibutter
2hod.
Grießknöderl mit Nougatfülle
3hod. 40min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1hod.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1hod. 15min
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1hod. 15min
Ravioli alla napoletana
1hod.
Steinpilz-Ravioli
1hod. 20min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1hod.