Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Walnusshälften
- 125 g Roggenmehl Type 1150
- 125 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Ei
- 70 g Wasser und mehr zum Kochen
- 20 g Öl
- 1 ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 6 Salbeiblätter
- 1 Schalotte, halbiert
- 70 g Butter, in Stücken
- 150 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3283 kJ / 784 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 54 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kässpatzen
1h 15min
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1h
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1h 15min
Gnocchi mit Salbeibutter
2j
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1h 30min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Tomatenfocaccia mit Oliven
2j
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1h 30min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min