Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto na tortelloni
- 200 g mąki pszennej
- 2 jajka
- 1 - 2 łyżeczki oleju
- ½ łyżeczki soli
Nadzienie
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 30 g oliwy z oliwek
-
250
g liści szpinaku baby, świeżych
nebo 250 g liści szpinaku, świeżych, dużych, pokrojonych w paski - 250 g sera ricotta, odsączonego
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
Przygotowanie
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- woda, do gotowania
-
1
łyżka oliwy z oliwek
nebo 1 łyżka oleju - 1 - 2 łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1964.8 kJ / 469 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 532.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pierogi ruskie
1 Std. 30 Min
Samosy z farszem ziemniaczanym i kolendrą
1 Std. 30 Min
Pizza bianco ze szpinakiem
1 Std. 10 Min
Pierożki shaomai
2 Std.
Raviolo z płynnym żółtkiem i farszem z ricotty i szpinaku
1 Std. 30 Min
Knedle bawarskie
1 Std.
Samosy
1 Std. 40 Min
Ravioli z pokrzywą i ricottą
1 Std. 30 Min
Zielone cannelloni
1h 45 min.
Lasagne serowa ze szpinakiem
2 Std. 45 Min
Cepeliny z serem
24 Std. 50 Min
Ravioli z nadzieniem z serów i szynki
1 Std. 20 Min