Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 15 g papryczek chili, świeżych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 300 g czerwonych buraków, pokrojonych na kawałki
- 100 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 25 g oliwy z oliwek
- 50 g wody
- 30 g octu balsamicznego
- 30 g czerwonego octu winnego
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1 - 2 szczypty cynamonu, mielonego
- 2 - 3 szczypty soli
- 2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 50 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 2817.5 kJ / 673.4 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 108.5 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 12.9 g
- Sodík
- 560.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikantny sos pomidorowy
30 min
Sałatka z buraków
2 Std. 10 Min
Cytrynowa chermoula (marynata)
15 Min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10 Min
Dip paprykowo-orzechowy
10 Min
Dressing z kozim serem
10 Min
Lutenica
1 Std. 50 Min
Marynata tandoori
10 Min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 Std. 5 Min
Sałatka rosyjska z burakami
1h 10 min
Ćwikła
50 min
Pasta z bakłażana
55 min