Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 2 pincées de sel
- 150 g d'eau
La garniture
- 150 g d'amandes en poudre
- 90 g de sucre vanillé maison
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
La dorure et le montage
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 250 g de brisures de châtaignes cuites et pelées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2843 kJ / 683 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche tout chocolat
7h 20min
Gâteau de semoule de maïs
50min
Gâteau au chocolat léger
3 Std. 15 Min
Bûche chocolat-orange
3 Std. 45 Min
Bûche soyeuse enneigée
4 Std. 35 Min
Gâteau à la fraise
3h 35min
Bûche aux marrons
1 Std. 40 Min
Bûche aux épices façon tatin
1 Std. 15 Min
Bûche chocolat-cassis
1 Std. 45 Min
Bûche de Noël à la crème de marrons
1 Std. 45 Min
Galette des Rois pistache griotte
1 Std. 20 Min
Galette au citron
1 Std. 35 Min