Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 œufs
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de sucre
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre coupé en dés, et un peu pour beurrer
- 2 c. à café rases de sel
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1657 kJ / 397 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Brioche
8h
Brioche légère au fromage blanc
4 Std.
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Le pain bannique
30 min
Pain à la châtaigne
2h 55min
Petits pains au lait au caramel
4 Std.
Pains de seigle à la banane
1 godz. 45 min
Pain aux céréales
3h 30min
La brioche familiale
5h
Brioche parisienne
24h