Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 œufs
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de sucre
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre coupé en dés, et un peu pour beurrer
- 2 c. à café rases de sel
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1657 kJ / 397 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Brioche
8h
Petits cakes aux fruits secs et citron
45 Min
La brioche familiale
5 Std.
Brioche au chocolat
5 Std. 15 Min
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4u. 15min
Cake au citron vert
1 Std.
Brioches fourrées au praliné
2 Std. 45 Min
Navettes
2 Std.
Brioche parisienne
24h
Nonnettes à l'orange
1h 40min
Brioche légère au fromage blanc
4 Std.