
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 œufs
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de sucre
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine blanche type 45 et un peu pour fariner
- 125 g de beurre coupé en dés, et un peu pour beurrer
- 2 c. à café rases de sel
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 397 kcal / 1657 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 21 g
Alternativní recepty
Brioches des Rois au praliné
5hod. 35min
La brioche familiale
5hod.
Gâche vendéenne
3hod. 20min
Baguette viennoise au thé matcha
1hod. 45min
Le pain bannique
30min
Gâteau magique aux épices
3hod. 15min
Navettes
2hod.
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4hod. 15min
Quatre-quarts au citron très doux
1hod.
Brioche parisienne
24hod.
Brioche légère au fromage blanc
4hod.
Brioche à la fleur d'oranger
5hod.