Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g mleka, 2 % tłuszczu
- 10 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 100 g mąki chlebowej, pełnoziarnistej np. żytniej
- 400 g mąki pszennej
- 40 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 1 ½ łyżeczki soli
- 4 łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
- 70 g zielonych oliwek, bez pestek
- 70 g czarnych oliwek, bez pestek
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 2697.8 kJ / 645 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 101.5 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 1309.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem
2 Std. 5 Min
Włoskie grissini
2h
Żytnie podpłomyki
2h 10min
Turecki płaski chleb
2h
Ziemniaczane podpłomyki
13óra
Chlebki z serem feta i koperkiem
1h 30min
Podpłomyki w libańskim stylu
2h 20 min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 Min
Mini foccacie z oregano
3 Std. 40 Min
Chałka
2h 20 min
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1h 40min
Ciabatta
4óra 40p