Prowansalski baton z migdałami i miodem

Prowansalski baton z migdałami i miodem

4.4 10 rating
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 40min.
8 porcji

Suroviny

  • 400 g migdałów, blanszowanych
  • 2 płaty andrutów
  • 400 g miodu płynnego
  • skórka otarta z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, ilość do smaku

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Protein 10 g
Kalorie 1926 kJ / 460 kcal
Tuk 27 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...