
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g migdałów, blanszowanych
- 2 płaty andrutów
- 400 g miodu płynnego
- skórka otarta z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, ilość do smaku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 460 kcal / 1926 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chipsy z siemienia lnianego z dipem z buraków
4hod. 50min
Kakaowe ciastka z orkiszem i kremem
1hod. 25min
Moczka wegańska
45min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1hod. 20min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4hod. 30min
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
8hod. 30min
Pudding migdałowy
30min
Parfait z pestek dyni
6hod. 25min
Ciasteczka bananowo-orzechowe
45min
Batony kujona
3hod. 20min
Wegetariańskie chop suey
1hod. 5min
Batoniki do kieszonki
3hod. 15min