Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g wody
- 500 g piersi z kurczaka, bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- 1 - 1 ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 60 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 5 g koperku, świeżego, tylko liście
- 70 g korniszonów, przekrojonych na pół
- 3 jajka ugotowane na twardo, przekrojone na pół
- 80 g majonezu
- 20 g jogurtu naturalnego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcja
- Kalorie
- 5601.9 kJ / 1338 kcal
- Protein
- 130 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 85 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Pasta z tuńczyka
20 Min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 Min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 Std.
Pasta z tuńczyka i jajek
20 Min
Pasta z makreli wędzonej
20 Min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 Min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min
Pasta jajeczna
5 Min
Pasta z łososia
5 Min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 Min
Pasta z wędliny
10 Min