Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g koperku, świeżego, tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 400 g wody
- 8 jajek
- 80 g wędzonego łososia, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 30 g majonezu
- 1 szczypta soli (volitelně)
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 225.3 kJ / 53.9 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 80.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 Std. 50 Min
Jajka faszerowane ziołami
45min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min
Jajka z farszem pieczarkowym
55min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Śledzie w kożuchu
1h
Jajka faszerowane awokado
40min
Jajka faszerowane buraczkami
30min
Biała kiełbasa pieczona w sosie piwno-cebulowym
1h
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40min
Śledzie po japońsku
45min
Warstwowa sałatka śledziowa z groszkiem i papryką
3h 30min