Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g rabarbaru, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 100 - 120 g cukru
- 1 laska cynamonu, przełamana na pół
- 1200 g wody
- 1 cytryna, ekologiczna, pokrojona w ok. 2 mm plastry
- liście mięty, świeże
- Nutriční hodnoty
- na 1 szklankę
- Kalorie
- 307.2 kJ / 73.4 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marynowane papryki
55 Min
Napar jabłkowy
40 min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 menit
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20 min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50 menit
Jabłka z cydrowym sosem zabajone
40 min
Lemoniada truskawkowa
20 min
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
35 Min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 min
Kompot wiśniowy
35 Min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1 Std. 15 Min