![Kompot z rabarbaru Kompot z rabarbaru](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7A483764-9648-4526-9CDF-C63B4411C38B/Derivates/bbc0ad6b-e239-4a9b-a016-3ac20a03885f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g rabarbaru, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 100 - 120 g cukru
- 1 laska cynamonu, przełamana na pół
- 1200 g wody
- 1 cytryna, ekologiczna, pokrojona w ok. 2 mm plastry
- liście mięty, świeże
- Nutriční hodnoty
- na 1 szklankę
- Kalorie
- 307.2 kJ / 73.4 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 Min
Kompot z suszu
2h 10min
Marynowane papryki
55min
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
35 Min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50 Min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20min
Kompot wiśniowy
35 Min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1h 15min
Makaron z truskawkami i twarogiem waniliowym
40 Min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30min
Lemoniada truskawkowa
20min
Lemoniada z arbuza
15min