Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
⅛
cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
nebo ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 500 g di farina di forza
- Nutriční hodnoty
- na 100 grammi
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane rustico
2h
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Baguette
4h
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Pane barese
6h 15 min
Rosette
5 Std. 20 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min