
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
⅛
cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
nebo ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 500 g di farina di forza
- Nutriční hodnoty
- na 100 grammi
- Kalorie
- 227 kcal / 950 kJ
- Protein
- 7.7 g
- Tuk
- 0.7 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Vláknina
- 2.36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette
4hod.
Pane al latte
2hod. 20min
Pane rustico
2hod.
Pane alle olive
2hod. 20min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Lievito madre
72hod. 15min
Pane nero siciliano
8hod. 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Baguette tradizionale
15hod. 35min
Pagnotta casereccia
5hod. 10min