Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
⅛
cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
nebo ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 500 g di farina di forza
- Nutriční hodnoty
- na 100 grammi
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane pugliese
29h 20min
Pane multicereali
17h 30min
Pane rustico
2 godz.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26sa
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Baguette
4h
Il pane di Altamura
4h
Baguette tradizionale
15sa 35 dk