Pane tipo ciabatta

Pane tipo ciabatta

4.7 144 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 26hod.
4 porzioni

Suroviny

Preimpasto per pane
  • ⅛ cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
    ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 250 g di acqua
  • 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
  • 130 g di acqua
  • 15 g di sale
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di malto di orzo
    5 g di zucchero
  • 50 g di farina di semola di grano duro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 17.2 g
Kalorie 2389 kJ / 571 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 5.2 g
Sacharidy 115.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...