
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preimpasto per pane
-
⅛
cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
nebo ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di malto di orzo
nebo 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 571 kcal / 2389 kJ
- Protein
- 17.2 g
- Tuk
- 7.6 g
- Sacharidy
- 115.7 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Baguette
4hod.
Pane al latte
2hod. 20min
Pane rustico
2hod.
Pane alle olive
2hod. 20min
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Pane alla birra
4hod. 55min
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Baguette tradizionale
15hod. 35min
Pane barese
6hod. 15min
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Pane pugliese
29hod. 20min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4hod. 55min