Pane tipo ciabatta
TM6 TM5

Pane tipo ciabatta

4.7 (135 hodnocení)

Suroviny

Preimpasto per pane

  • ⅛ cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
    nebo ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 250 g di acqua
  • 500 g di farina manitoba

Impasto del pane

  • 130 g di acqua
  • 15 g di sale
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di malto di orzo
    nebo 5 g di zucchero
  • 50 g di farina di semola di grano duro

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2389 kJ / 571 kcal
Protein
17.2 g
Sacharidy
115.7 g
Tuk
7.6 g
Vláknina
5.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty