Pane tipo ciabatta

Pane tipo ciabatta

4.7 139 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 26hod.
4 porzioni

Suroviny

Preimpasto per pane
  • di lievito di birra fresco (2.5 g)
    ⅛ cubetto
    ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • di acqua
    250 g
  • di farina manitoba
    500 g
Impasto del pane
  • di acqua
    130 g
  • di sale
    15 g
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di malto di orzo
    5 g
    5 g di zucchero
  • di farina di semola di grano duro
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 571 kcal / 2389 kJ
Protein 17.2 g
Tuk 7.6 g
Sacharidy 115.7 g
Vláknina 5.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...