Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preimpasto per pane
-
⅛
cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
nebo ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di malto di orzo
nebo 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 115.7 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pane pugliese
29h 20 min
Pane alla birra
4h 55min
Pane rustico
2 Std.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane barese
6h 15min
Baguette
4 Std.
Il pane di Altamura
4 Std.
Baguette tradizionale
15h 35 min