Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
-
2
cucchiaini di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
½
cubetto di lievito di birra fresco (12-13 g)
nebo ½ bustina di lievito di birra disidratato (4 g) - 200 g di acqua
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
20
g di olio di oliva
nebo 20 g di strutto - 15 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Baguette
4h
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2 godz.
Pizza Margherita
2 godz.
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Nodini alle olive
4h 30 min
Filone saporito
5h 20 min
Pane di patate
3h
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h