Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meringhe (50 pezzi)
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
Disco di meringa (1 disco)
- 240 g di zucchero
- 120 g di albumi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 75 kJ / 18 kcal
- Protein
- 0.16 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Torrone morbido
6 Std. 20 Min
Dado di carne
45 min
Maionese
10 Min
Albumi montati a neve
5 Min
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
Baci di dama
1h 30min
Crème caramel
3 godz. 45 min
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Panna cotta
6h 30min
Meringata
4h 30 min
Brutti ma buoni di Gavirate
1 Std. 55 Min