Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 420 g di farina di forza (manitoba)
- 2 cucchiaini di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di acqua
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 - 3 pizzichi di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccine con olive
3h 50min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Focaccia al latte
6 Std. 30 Min
Focaccia allo yogurt
3hod.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia alle olive
2 Std.
Focaccine morbide
3h 30min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5hod.
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Tigelle
3h 50min