
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 420 g di farina di forza (manitoba)
- 2 cucchiaini di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di acqua
- 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
- 2 - 3 pizzichi di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 334 kcal / 1397 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 10.7 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mantovanine
2hod. 45min
Focaccia alle cipolle
2hod. 20min
Focaccia alle olive (TM6)
2hod.
Panini al latte
4hod. 50min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Ciabattine veloci
3hod. 10min
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Focaccia alle olive
2hod.
Panini all'olio
3hod. 10min
Focaccine morbide
3hod. 30min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4hod. 55min
Tigelle
3hod. 50min