Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 100 - 150 g di zucchero, a piacere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Tuk
- 44.3 g
Alternativní recepty
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Salsa al cioccolato
20 min
Coulis di frutta
10min
Meringhe
2 Std.
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Bavarese alle nocciole
7h
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 godz. 20 min
Panna cotta ai mirtilli
6h 30 min
Coulis di fragole
20 min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Panna cotta al caffè
4 godz. 20 min