Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 100 - 150 g di zucchero, a piacere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Tuk
- 44.3 g
Alternativní recepty
Coulis di frutta
10 Min
Salsa al cioccolato
20 Min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Bavarese alle nocciole
7h
Budino al cioccolato
6h 15 min
Meringhe
2h
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4h 35min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5u. 45min
Coulis di fragole
20 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Crème caramel
3h 45min