Gnocchi di patate

4.2 542 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
  • 350 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo (da 60 g circa)
  • 1 ½ - 2 cucchiaini di sale a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 823.5 mg
Protein 12.9 g
Kalorie 1513.5 kJ / 361.7 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sacharidy 68.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...