Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Gnocchi di spinaci
55 min
Spatzle agli spinaci
1 godz.
Polenta
1 godz.
Pasta all'uovo
1 godz.
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Piadina romagnola
15 min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 godz.
Besciamella veloce
15 min
Passatelli
45min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min