
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 337 kcal / 1410 kJ
- Protein
- 13.4 g
- Tuk
- 4.2 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Gnocchi di zucca al Taleggio
1hod. 10min
Polenta
1hod.
Pasta all'uovo
1hod.
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Piadina romagnola
15min
Canederli allo speck
2hod. 40min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1hod. 30min
Gnocchi di polenta
25min
Girandole di magro
1hod. 5min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1hod. 10min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1hod. 30min
Spatzle agli spinaci
1hod.