Gnocchi di patate

4.3 505 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 1hod. 30min
6 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di acqua
    1000 g
  • di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
    800 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    350 g
  • uovo (da 60 g circa)
    1
  • di sale a piacere
    1 ½ - 2 cucchiaini

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 361.7 kcal / 1513.5 kJ
Protein 12.9 g
Tuk 3.8 g
Sacharidy 68.2 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sodík 823.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...