意大利宽面炒牛肝菌菇

意大利宽面炒牛肝菌菇

4.0 1 rating
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 新鲜欧芹 只取叶片
    20 克
  • 蒜瓣
    1 个
  • 特级初榨橄榄油
    50 克
  • 新鲜牛肝菌菇 切片
    100 克
    30 克 干牛肝菌菇, ,温水浸泡20分钟,沥干水份,切片
  • 新鲜白蘑菇 切片
    100 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 1200 克
  • 意大利宽面 (长型意大利面)
    300 克
  • 黑胡椒粉 适量调味
    1 - 2 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11 g
Kalorie 1599 kJ / 382 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 5.6 g
Sacharidy 54 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...