清蒸鱼佐综合蔬菜

清蒸鱼佐综合蔬菜

5.0 3 rating
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份

Suroviny

  • 特级初榨橄榄油
    80 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 柠檬 有机优选,刨出皮屑和挤出汁液
    1 - 2 粒
  • 比目鱼排 (每片约120-200克)
    4 片
    4 片 白鱼片, (任何一种白鱼肉皆可,每片约120-200克)
  • 淡色综合蔬菜 (如:红萝卜、西葫芦、西芹根、芜菁),切块
    200 克
  • 平叶欧芹 只取叶片
    6 小支
  • 500 克
  • 马铃薯 去皮,切片(3公分)
    400 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 30 g
Kalorie 1693 kJ / 404 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...