Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 克 特级初榨橄榄油
- ¾ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 - 2 粒 柠檬 ,有机优选,刨出皮屑和挤出汁液
-
4
片 比目鱼排 (每片约120-200克)
nebo 4 片 白鱼片 (任何一种白鱼肉皆可,每片约120-200克) - 200 克 淡色综合蔬菜 (如:红萝卜、西葫芦、西芹根、芜菁),切块
- 6 小支 平叶欧芹 ,只取叶片
- 500 克 水
- 400 克 马铃薯 ,去皮,切片(3公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g