Zařízení & příslušenství
牛肉丝炒土豆条
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
油20 克
-
牛里脊 切丝140 克
-
土豆 切1×5厘米土豆条300 克
-
料酒10 克
-
老抽5 克
-
生抽15 克
-
盐1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
690.5 mg
Protein
20 g
Kalorie
1231 kJ /
294.5 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
29.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常牛肉料理
8 recepty/-ů
Čína
Čína