
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
40
g di speck a listarelle o a cubetti
nebo 40 g di prosciutto a listarelle o a cubetti - 20 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua (10 minuti) e strizzati
- 800 g di lonza di maiale in un solo pezzo
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 300 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale - 1000 g di patate pelate, a fette (2-3 mm) o a dadini (0.5x0.5 cm)
- 300 g di latte intero
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 754 kcal / 3157 kJ
- Protein
- 54.8 g
- Tuk
- 39.8 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Ossibuchi agli asparagi
1hod. 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1hod. 15min
Spezzatino di manzo con patate
1hod. 10min
Polpettone di carne ai funghi
1hod. 30min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Involtini di vitello
35min
Stufato di vitello
1hod.
Pollo alla cacciatora
50min
Arrosto di vitello arrotolato
2hod.
Involtini al pomodoro
55min
Arrosto di vitello con carciofi
1hod. 5min