Zařízení & příslušenství
Panna montata
Příprava 10min.
Celkový 10min.
600 g
Suroviny
Per quantità di panna comprese tra 200-300 g
-
200 - 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
1 - 1 ½ cucchiaino di zucchero a velo (volitelně)
Per quantità di panna comprese tra 400-600 g
-
400 - 600 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
2 - 3 cucchiaini di zucchero a velo (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
25.3 mg
Protein
1.4 g
Kalorie
962.3 kJ /
230 kcal
Tuk
24.7 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
15.3 g
Sacharidy
1.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Le mie ricette
198 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Crema pasticcera
15min.
Glassa al cioccolato
20min.
Zucchero a velo
5min.
Pan di Spagna
1hod. 50min.
Profiteroles
2hod.
Albumi montati a neve
5min.
Glassa di zucchero
10min.
Cioccolata calda
10min.
Pasta di zucchero
1hod. 10min.
Crema chantilly
35min.
Crema al burro al cacao
10min.
Ganache al cioccolato
12hod. 20min.