Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Per quantità di panna comprese tra 200-300 g
- 200 - 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Per quantità di panna comprese tra 400-600 g
- 400 - 600 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 962.3 kJ / 230 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Tuk
- 24.7 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 25.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema al burro al cacao
10 min
Crema pasticcera
15min
Glassa al cioccolato
20 min
Zucchero a velo
5 Min
Pan di Spagna
1h 50 min
Albumi montati a neve
5 Min
Glassa di zucchero
10 min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2 godz.
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Freakshake gusto macarons
2 godz. 40 min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min