
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Per quantità di panna comprese tra 200-300 g
- 200 - 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Per quantità di panna comprese tra 400-600 g
- 400 - 600 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 230 kcal / 962.3 kJ
- Protein
- 1.4 g
- Tuk
- 24.7 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Sodík
- 25.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15min
Glassa al cioccolato
20min
Zucchero a velo
5min
Pan di Spagna
1h 50min
Albumi montati a neve
5min
Glassa di zucchero
10min
Pasta di zucchero
1h 10min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema al burro al cacao
10min
Crema chantilly
35min