Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di farina tipo 00
- 700 g di carne di manzo a cubetti (2 cm circa)
- 140 g di cipolla a pezzi (3 cm)
- 100 g di sedano a pezzi (3 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di burro
- 100 g di vino bianco secco
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di carote a rondelle o a pezzi (2 cm)
- 2 foglie di alloro fresche
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
300
g di brodo di carne
nebo 300 g di acqua + 1 cucchiaino di dado di carne fatto in casa (o 1 dado di carne) - 1 cucchiaino raso di sale
- 400 g di patate a cubetti (2 cm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Pollo alla cacciatora
50min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Polpette al sugo
45min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Costine in umido
1h 20min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h