Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička cukru
- 1 kostka droždí (42 gramů)
- 500 gramů hladké mouky
- 250 gramů žitné mouky
- 1 polévková lžíce soli
- 1 polévková lžíce kmínu, celého
- 1 polévková lžíce slunečnicových semínek, plus extra na posypání
- 1 polévková lžíce dýňových semínek, plus extra na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 383 mg
Alternativní recepty
Žitný chléb
3h 50min
Křupavý jogurtový chléb
3h
Kváskový chléb
16 Std. 30 Min
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min
Celozrnný horský chléb
1h 30min
Žitný vícezrnný chléb
1h 15min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2h 10min
Domácí chléb se zákysem
2h 10min
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12 Std.
Špaldovo-mrkvový chléb
1h 40min
Chléb se semínky a cibulkou
1 Std. 50 Min
Celozrnný chléb
3h