Trhané vepřové maso
TM5 TM6

Trhané vepřové maso

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 15 gramů stroužků česneku (cca 6 stroužků)
  • 140 gramů cibule, na čtvrtky (cca 1 střední cibule)
  • 30 gramů oleje
  • 1 čajová lžička mletého chilli
  • 1 polévková lžíce cibulového prášku
  • 1 polévková lžíce mletých hořčičných semínek
  • 5 čajových lžiček červené papriky, sladké
  • 2 čajové lžičky kmínu, mletého
  • 2 ½ čajové lžičky česnekového prášku
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 čajové lžičky tymiánu, sušeného
  • ⅛ čajové lžičky kajenského pepře, mletého
  • 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných, osušených (cca 1 konzerva)
  • 1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty, domácí
  • 55 gramů jablečného octa
  • 1 polévková lžíce worcesterské omáčky
  • 25 gramů tmavého hnědého cukru
  • 120 gramů barbecue omáčky
  • 3000 gramů vody
  • 1500 gramů vepřového ramínka, bez kosti, zbaveného přebytečného tuku, na velké kusy

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1121 kJ / 268 kcal
Protein
27 g
Sacharidy
12 g
Tuk
12 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 71 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty