Zařízení & příslušenství
Trhané vepřové maso
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 5min.
12 porcí
Suroviny
-
140 gramů cibule na čtvrtky (cca 1 střední cibule)
-
30 gramů oleje
-
1 čajová lžička mletého chilli
-
1 polévková lžíce cibulového prášku
-
1 polévková lžíce mletých hořčičných semínek
-
5 čajových lžiček červené papriky, sladké
-
2 čajové lžičky kmínu, mletého
-
2 ½ čajové lžičky česnekového prášku
-
1 čajová lžička soli
-
2 čajové lžičky tymiánu, sušeného
-
⅛ čajové lžičky kajenského pepře, mletého
-
15 gramů stroužků česneku (cca 6 stroužků)
-
1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty domácí
-
55 gramů jablečného octa
-
1 polévková lžíce worcesterské omáčky
-
25 gramů tmavého hnědého cukru
-
400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných osušených (cca 1 konzerva)
-
120 gramů barbecue omáčky
-
3000 gramů vody
-
1500 gramů vepřového ramínka, bez kosti zbaveného přebytečného tuku, na velké kusy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
27 g
Kalorie
1121 kJ /
268 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Letem světem s Thermomixem®
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kari nudle s vepřovým masem
45min.
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2hod. 25min.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Low carb květákové slané koláče
1hod. 20min.
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1hod. 15min.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min.
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1hod. 5min.
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28hod. 15min.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.
Čirý vývar z hovězího masa
3hod. 45min.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.
Karamelizované cibulové čatní
24hod.