Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 200 g brown onions, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 220 g leek, white part only, cut into pieces
- 370 g nadine potatoes, cut into pieces
- 8 chicken tenderloins (approx. 400 g)
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 180 g zucchini, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 340 g carrots, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 1 ½ tbsp crème fraîche
- 2 tsp Dijon mustard
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2283.2 kJ / 545.7 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 56.1 g
- Tuk
- 26.9 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Sodík
- 668.5 mg
Alternativní recepty
Pot-set plain yoghurt
12h
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Yoghurt with red berry coulis
13hod. 20min
Vegetable stock paste
30 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Pizza bianca
40 Min
Honeycomb
1h 30min
Fruity dream (TM6)
10 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min
Custard (TM6)
15min
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.