Zařízení & příslušenství
Beef and beer pie
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
4 portions
Suroviny
Beef and beer stew
-
olive oil40 g
-
beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
brown onion cut into pieces150 g
-
cornflour15 g
-
water250 g
-
leek cut into slices150 g
-
dark beer330 g
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
Meat stock paste (see Tips)½ tsp
Pastry and assembly
-
plain flour150 g
-
butter cold, cut into cubes65 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
egg yolk lightly whisked, for glazing1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1138.2 mg
Protein
39.5 g
Kalorie
2710.8 kJ /
647.5 kcal
Tuk
35.5 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
13.8 g
Sacharidy
36.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Apricot Chicken
35min.
Beef stock paste
3hod.
Lasagne bolognese
2hod. 30min.
Chinese pork with vegetables
1hod. 20min.
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min.
Plaited pork pie
40min.
Chicken, leek and corn pie
1hod. 15min.
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min.
Aussie meat pies
2hod.
Corned beef with mustard sauce
1hod. 30min.
Lemonade scones
25min.
Traditional sausage rolls
50min.