Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1138.2 mg
Alternativní recepty
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Shepherd's pie
55min
Beef Stroganoff
1 Std.
Sausage sizzle with beer braised onions
1 Std. 15 Min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Chicken chasseur
1h 50 min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min