Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1138.2 mg
Alternativní recepty
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Chunky bolognese
50 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Beef ragu
1h 25min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min