Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meatballs
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 300 g lean beef mince
- 300 g lean pork mince
- 30 g breadcrumbs
- ¼ tsp dried basil
- ¼ tsp dried sage
- 1 tsp dried oregano
- ½ - 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Tomato sauce
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 2 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 50 g red wine
- 800 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 - 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1973.2 kJ / 469.8 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1595.1 mg
Alternativní recepty
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Aussie meat pies
2h
Lamb and feta meatballs
30 Min
Buttercream icing
10 Min
Pork san choy bau
25 Min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Mashed potatoes
40 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min