Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
-
200
g braune Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
nebo 200 g rote Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm) - 20 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- Nutriční hodnoty
- na 200 Gramm
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 406 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Djuvec-Reis
1 godz.
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20 min
Zwiebeln anbraten
25min
Zwiebeln leicht anbraten
20 min
Zwiebeln und Chili anbraten
20 min
Schalotten anbraten
25min
Zwiebeln andünsten
20 min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 Min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25min