Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 250 g brązowego cukru
- 70 g wody
- 30 g masła zimnego, w jednym kawałku (patrz wskazówka)
- 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wskazówka)
- 1000 g wody, do Mycia Wstępnego
- 50 g octu, do Mycia Wstępnego
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krówki szkockie (Scottish tablets)
2 Std. 15 Min
Bezy klasyczne
3 godz. 15 min
Sos karmelowy
1h 30min
Jogurt waniliowy
12óra 20p
Ciasteczka czekoladowo-miętowe
1 Std. 50 Min
Orzeszki ziemne w karmelu
1h 30min
Pikantne karmelizowane orzechy z rozmarynem
45min
Orzechy laskowe w karmelu
1h 30min
Krówki toffi
2 godz.
Lody z solonym karmelem
14 godz.
Karmelowy budyń
1h
Karmelowe toffi
2 godz.