Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
TM5 TM6

Roast Potatoes with Rosemary and Garlic

4.8 (387 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g water
  • 1000 g potatoes (see tip), peeled, quartered (approx. 5 cm)
  • 4 Tbsp vegetable oil
  • coarse sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 5 - 6 garlic cloves, lightly crushed, to taste
  • 4 sprigs fresh rosemary, leaves only

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
892.4 kJ / 213.3 kcal
Protein
3.5 g
Sacharidy
30.2 g
Tuk
9.6 g
Nasycený tuk
1.4 g
Vláknina
3.8 g
Sodík
14 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty