Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
TM6 TM5

Roast Potatoes with Rosemary and Garlic

4.8 ( 415 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g water
  • 1000 g potatoes (see tip), peeled, quartered (approx. 5 cm)
  • 4 Tbsp vegetable oil
  • coarse sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • 5 - 6 garlic cloves lightly crushed, to taste
  • 4 sprigs fresh rosemary leaves only

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
213.3 kcal / 892.4 kJ
Protein
3.5 g
Tuk
9.6 g
Sacharidy
30.2 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
1.4 g
Sodík
14 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty