Roast Potatoes with Rosemary and Garlic

4.8 470 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions

Suroviny

  • water
    500 g
  • potatoes (see tip), peeled, quartered (approx. 5 cm)
    1000 g
  • vegetable oil
    4 Tbsp
  • coarse sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • garlic cloves lightly crushed, to taste
    5 - 6
  • fresh rosemary leaves only
    4 sprigs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 14 mg
Protein 3.5 g
Kalorie 892.4 kJ / 213.3 kcal
Tuk 9.6 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 30.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...