Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
TM6 TM5

Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

4.8 ( 525 hodnocení )

Suroviny

  • 1000 g water
  • olive oil for greasing
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 250 g basmati rice
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
    nebo frozen salmon fillets defrosted (approx. 125 g each)
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 60 g onions quartered
  • 1 garlic clove
  • 10 g unsalted butter diced
  • 400 g cream, 35-37 % fat (see tip)
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    nebo 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 ½ Tbsp tomato purée
  • 2 sprigs fresh dill leaves only, chopped
    nebo 1 tsp dried dill
  • 1 - 2 pinches dried chilli flakes to taste (volitelně)
  • 1 tsp cornflour

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
853 kcal / 3569 kJ
Protein
34 g
Tuk
55 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty