Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

4.8 590 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • water
    1000 g
  • olive oil for greasing
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • basmati rice
    250 g
  • fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
    4
    frozen salmon fillets, defrosted (approx. 125 g each)
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • onions quartered
    60 g
  • garlic clove
    1
  • unsalted butter diced
    10 g
  • cream, 35-37 % fat (see tip)
    400 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • tomato purée
    1 ½ Tbsp
  • fresh dill leaves only, chopped
    2 sprigs
    1 tsp dried dill
  • dried chilli flakes (volitelně) to taste
    1 - 2 pinches
  • cornflour
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 34 g
Kalorie 3569 kJ / 853 kcal
Tuk 55 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 53 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...