Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 250 g di patate a tocchetti
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 372.4 kJ / 89 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 146 mg
Alternativní recepty
Polpette fritte
40min
Frittelle di patate aromatiche
45min
Quiche di patate e cipolle
55min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4h
Focaccia morbida
4h
Gratin di patate
50min
Keftedes (polpette greche)
2j 30 menit
Patate ripiene su cipolle caramellate
1h 15min
Rösti di patate
1h
Parmigiana di patate
2h
Läckerli di Basilea
2h