Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 250 g di patate a tocchetti
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 372.4 kJ / 89 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 146 mg
Alternativní recepty
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Rösti di patate
1 Std.
Gratin di patate
50 Min
Torta salata patate e cipolle
55 Min
Ciambelline ai formaggi
30 Min
Pop corn di patate
1 Std. 30 Min
Frittelle di patate
45 Min
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Crostatine ai piselli e prosciutto (senza glutine)
2 Std. 30 Min
Patate gratinate al formaggio
2 Std.
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min
Brutti ma buoni di patate
55 Min