Focaccia primavera

Focaccia primavera

4.8 85 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod.
4 porzioni

Suroviny

Impasto
  • di acqua a temperatura ambiente
    220 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di malto in polvere
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    6 g
  • di farina manitoba
    250 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di farina tipo 00
    150 g
Terminare la preparazione
  • rucola fresca, a piacere
  • pomodori a fette, a piacere
  • prosciutto crudo a fette, a piacere
  • Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 423.5 kcal / 1771 kJ
Protein 13.5 g
Tuk 8.6 g
Sacharidy 72.5 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sodík 67.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...