Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere - 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 250 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 00
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- rucola fresca, a piacere
- pomodori a fette, a piacere
- prosciutto crudo a fette, a piacere
- Parmigiano reggiano in scaglie, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1771 kJ / 423.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 72.5 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 67.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Nodini alle olive
4h 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Pizza diavola
1h 45min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.