Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere - 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 250 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 00
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- rucola fresca, a piacere
- pomodori a fette, a piacere
- prosciutto crudo a fette, a piacere
- Parmigiano reggiano in scaglie, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1771 kJ / 423.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 72.5 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 67.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia cipolle e zucca
2小时
Schiacciata mediterranea
1h
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Pizza alla curcuma con acciughe, fiori di zucca e cipolle
3h
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3 godz. 50 min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza con salame piccante
2小时
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pizza barese ai pomodorini
2小时
Pizza napoletana
9 Std.