Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere - 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 250 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- rucola fresca, a piacere
- pomodori a fette, a piacere
- prosciutto crudo a fette, a piacere
- Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1771 kJ / 423.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 72.5 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 67.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia al profumo di timo
1sa 55 dk
Focaccia a bastone
5h
Focaccia con fiori di zucca e burrata
3h 40min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pizzette
3h 40min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min