Focaccia primavera

Focaccia primavera

4.8 89 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
4 porzioni

Suroviny

Impasto
  • 220 g di acqua a temperatura ambiente
  • 1 cucchiaino di zucchero
    1 cucchiaino di malto in polvere
  • 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 250 g di farina manitoba
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
  • rucola fresca, a piacere
  • pomodori a fette, a piacere
  • prosciutto crudo a fette, a piacere
  • Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 67.5 mg
Protein 13.5 g
Kalorie 1771 kJ / 423.5 kcal
Tuk 8.6 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 72.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...