
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1780 kcal / 7447 kJ
- Protein
- 53.2 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 362.7 g
- Vláknina
- 13.7 g
Alternativní recepty
Baguette tradizionale
15h 35min
Rotoli croccanti
9h 30min
Pane barese
6h 15min
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Ciabattine veloci
3h 10min
Il pane di Altamura
4h
Pane nero siciliano
8h 50min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini all'olio
3h 10min
Pane pugliese
29h 20min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane siciliano
2h 45min