Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 7447 kJ / 1780 kcal
- Protein
- 53.2 g
- Sacharidy
- 362.7 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 13.7 g
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane barese
6h 15 min
Ciabattine
3h 30min
Pane nero siciliano
8 godz. 50 min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Ciabattine veloci
3h 10min
Filoncini di semola
4 Std.
Panini rosette
23h 20 min
Pane pugliese
29h 20 min
Pane siciliano
2h 45 min
Polka (pane francese)
5h