Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di latte
- 10 g di zucchero
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 uova
-
100
g di lardo di maiale macinato
nebo 100 g di grasso di prosciutto macinato - 600 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 10 g di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1779.4 kJ / 425 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 56.1 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 45.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 godz. 30 min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2óra 30p
Minestra imbottita
1 godz. 30 min
Maritozzo romano
11 godz.
Super Ham-Burger
2óra 30p
Biscotti al burro, amarene e rosmarino
5 Std.
Ciambelle salate
30 Min
Crostata salata esotica
2 godz.
Sformato di pane saporito
1u. 10min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Pane di soia con i semi (vegan)
5 Std.
Filone saporito
5u. 20min