Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte intero
- 80 g di olio di oliva
-
15
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 6 g di lievito di birra disidratato sbriciolato - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 15 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di menta fresca, le foglie lavate
- 1 ½ cucchiaino di semi di cumino nero
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Buchteln
4h
Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini
1h
Trancetti al ribes
2h
Involtini baci di Venere
55min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30min
Panini allo yogurt al mirtillo
3 Std. 30 Min
Pane dolce con frutta secca
2h
Pane a fisarmonica alle erbe
1h 20min
Canapè al prosciutto Serrano
40min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1h
Gubana
3h 45min
Appeltaart
1h 30min