
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte intero
- 80 g di olio di oliva
-
15
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 6 g di lievito di birra disidratato sbriciolato - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 15 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di menta fresca le foglie lavate
- 1 ½ cucchiaino di semi di cumino nero
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 220 kcal / 921.2 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50min
Millefoglie vegetariana
1hod. 30min
Zuppa di pane nero
30min
Insalata di mele e formaggio
10min
Focaccia al profumo di timo
1hod. 55min
Pagnotte turche
2hod. 20min
Bocconcini di hamburger
2hod. 35min
Panini al curry e ricotta
2hod. 35min
Focaccia al farro farcita
3hod. 45min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2hod. 40min
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2hod. 20min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min