Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte intero
- 80 g di olio di oliva
-
15
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 6 g di lievito di birra disidratato sbriciolato - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 15 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di menta fresca, le foglie lavate
- 1 ½ cucchiaino di semi di cumino nero
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5 Std. 30 Min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Stuzzichini di Pasqua
1 Std. 30 Min
Chizze al Parmigiano reggiano
1 Std. 20 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Lavash (pane armeno)
1 Std. 30 Min
Pizza mele e brie
1 Std. 50 Min
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7 godz. 30 min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2 Std. 40 Min
Panini da picnic ai tre gusti
1 Std. 30 Min
Ghirlanda di pane golosa
2 Std. 45 Min