Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
50
g de queso cotija, en trozos
nebo 50 g de queso panela, en trozos - 25 g de aceite
- 70 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 1 chile morita, sin tallo ni semillas o al gusto (volitelně)
- 1 chile cascabel, sin tallo ni semillas o al gusto (volitelně)
- 1 ½ cditas de sal fina, o al gusto
- 150 g de agua
- 195 g de fideos secos, del No. 2 (fritos o tostados) (ver tip)
- crema ácida, la necesaria para servir
- aguacate, el necesario para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1214 kJ / 289 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Chilaquiles rojos
25 Min
Salsa roja de molcajete
10 Min
Chilaquiles divorciados
1 godz.
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Salpicón de res
1 godz.
Sopa de tortilla
25 Min
Salsa verde cocida
30 Min
Sopa de tortilla
40 Min
Tradicional sopa de fideo
35 Min
Sopa de fideo TM6
35 Min
Yakimeshi vegetariano
35 Min
Tinga de pollo TM6
30 Min