
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 żółtka
- 120 g masła pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek (volitelně)
- 80 - 100 g soku pomarańczowego, świeżo wyciśniętego
- 1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ½ - ¾ łyżeczki musztardy Dijon
- ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 270 kcal / 1129.6 kJ
- Protein
- 2.6 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 16.7 g
- Sodík
- 309.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos holenderski – 500 ml
15min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml
15min
Sos holenderski – 250 ml
15min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 600 ml
15min
Szary sos polski
10min
Sos cytrynowy
20min
Sos majonezowy z musem jabłkowym i chrzanem
20min
Sos beszamelowy (bez alergenów)
10min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35min
Sos berneński
15min
Sos waniliowy
10min
Sos holenderski
15min