孜然杏鲍菇炒牛肉片

孜然杏鲍菇炒牛肉片

4.5 61 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 洋葱 切块
    100 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 20 克
  • 杏鲍菇 用刨皮刀刨成薄片
    250 克
  • 牛肉 切片或选择肥牛片
    250 克
  • 生抽
    15 克
  • 蚝油
    10 克
  • 料酒
    20 克
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 白芝麻
    1 汤匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 403.3 mg
Protein 14.8 g
Kalorie 754.3 kJ / 180.3 kcal
Tuk 7.8 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 13.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...