Zařízení & příslušenství
孜然杏鲍菇炒牛肉片
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
洋葱 切块100 克
-
蒜头3 瓣
-
油20 克
-
杏鲍菇 用刨皮刀刨成薄片250 克
-
牛肉 切片或选择肥牛片250 克
-
生抽15 克
-
蚝油10 克
-
料酒20 克
-
孜然粉1 茶匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
白芝麻1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
403.3 mg
Protein
14.8 g
Kalorie
754.3 kJ /
180.3 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
13.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
妈妈的家常菜
12 recepty/-ů
Čína
Čína