Zařízení & příslušenství
脆炒椒麻土豆丝
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
新鲜红辣椒 切丝1 支
-
花椒½ - 1 茶匙
-
油1 汤匙
-
土豆 去皮,切条(约0.5厘米),用自来水冲洗出去表面的淀粉质并沥干250 克
-
青椒 去籽,切丝(约0.3厘米)50 克
-
新鲜黑木耳 切丝(约0.3厘米)50 克
-
盐¼ 茶匙
-
白醋½ 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2 g
Kalorie
297 kJ /
72 kcal
Tuk
2.5 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
11.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
巧用食材变美味
10 recepty/-ů
Čína
Čína