
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 支 新鲜红辣椒 ,切丝
- ½ - 1 茶匙 花椒
- 1 汤匙 油
- 250 克 土豆 ,去皮,切条(约0.5厘米),用自来水冲洗出去表面的淀粉质并沥干
- 50 克 青椒 ,去籽,切丝(约0.3厘米)
- 50 克 新鲜黑木耳 ,切丝(约0.3厘米)
- ¼ 茶匙 盐
- ½ 汤匙 白醋
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 72 kcal / 297 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 2.5 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Vláknina
- 2 g